Nørgaards Nostalgi skifter navn til Living by Nørgaard

Nørgaards Nostalgi skifter navn til Living by Nørgaard

Nørgaards nostalgi bliver til Living by Nørgaard.

Living by Nørgaard er det nye navn over døren til de lokaler, der i snart 2 år har huset Nørgaards Nostalgi. Samme ejer og samme lokale, men branded bliver lidt anderledes.

Vi har valgt at starte en webshop med fokus på håndplukkede livstilsprodukter fra hele verden. Det være sig til ham, hende, børn og bolig. Fælles for de skønheder vi kommer til at sælge på livingbynoergaard.dk er at de er håndplukket af os. Det er med udgangspunkt i det vi kan lide, går op i og interessere os for. Et gennemgående tema for os er økologi og bæredygtighed, så man vil opleve at flere produkter vil være udvalgt på den baggrund.

Hvad med nostalgien? Instagram profilen Nørgaards Nostalgi vil bestå og der vil fortsat være mulighed for at købe vintage skønheder direkte via Instagram og Facebook. Der vil også komme en smule vintage med over på webshoppen. Ligesom der stadig vil være et stort udvalg af secoundhand og vintage at finde i de fysiske lokaler.

For det er så det sidste. For navnet over døren til de fysiske lokaler vil i det nye år blive Living By Nørgaard der fremover vil være et showroom med få faste åbningstider. I butikken kan man se og købe de produkter vi har på webshoppen samt produkter fra Instagram profilen Nørgaards Nostalgi, der skifter navn til Vintage Living by Nørgaard

Håber I vil tage godt imod det nye navn og ændringer.

Mange hilsner Simone