Om Nørgaards Nostalgi

 

Tanken bag Nørgaards Nostalgi er at give vores kunder og besøgende en oplevelse. En oplevelse af historiens vingesus, af hygge og nostalgi. Nørgaards Nostalgi er et koncept, der hylder det skæve, det der er anderledes og dét som er helt unikt, men samtidig noget som er genkendeligt for os alle.

Antik, retro, upcycling

og alt derimellem af skønne og sjove ting, det er hvad vi sælger i vores butik på Storegade 18 i Brande. Derudover kan man få stillet sin tørst i økologiske sodavand og juice. Man kan nyde en kop kaffe og få lidt sødt til gangen fra vores udvalg af nostalgisk slik – opbevaret i gamle glaskrukker. Slikket bliver vejet af på en købmandsvægt og pakket ind i et fint kræmmerhus. Læs mere om butikken her.

Nostalgiske arrangementer

Udover butikken planlægger og afholder vi private arrangementer, hvor den gode fortælling er i fokus. Få inspiration til dit private arrangement her.

Indretningsopgaver

Indimellem sker det, at vi forlader butikken og løser opgaver for andre butikker eller for private i deres hjem. I gennem tiden er det blevet alt lige fra pyntning af julevinduer i butikker til at bygge vinduesvægge i stuer eller indrette et soveværelse med sjove løsninger. Har du et projekt, hvor du mangler nogle øjne, der kan se løsninger i alt? eller er du bare træt af, at alle dine møbler har svenske navne ‘Lak’ ‘Billy’ og ‘Hemmes’? Så læs mere her og/eller kontakt os – jeg er sikker på, at vi kan finde en løsning til dig.